Informatie

“Uitdagingen zijn leuk” is een van mijn motto’s. In mijn leven is dit dan ook een terugkerend thema. Toen ik 23 was zette ik, nadat de basketbalvereniging waarvoor ik speelde ermee ophield, een straatbasketbal organisatie op: ST4R. Op dit moment is ST4R dé toonaangevende organisatie als het gaat om straat- en schoolbasketbal in Nederland.

Dankzij ST4R ontwikkelde ik me als vanzelf op allerlei gebieden, zoals videobewerking, fotografie en grafische vormgeving. Plezier in dit veelzijdige werk zorgde ervoor dat ik in 2012 een nieuwe uitdaging aan ging: stoppen met een fulltime baan en starten als ZZP’er. In deze tijd van crisis niet de meest veilige keuze, maar essentieel om te blijven ontwikkelen en dus een beslissing waar ik niet lang over hoefde na te denken.

Wilt u video’s, foto’s of andere vormen van digitaal artwork voor uzelf of uw organisatie en is persoonlijke aandacht, transparantie, creativiteit, kwaliteit en goede communicatie voor u belangrijk? Dan werk ik graag met u samen. In mijn ogen is het opbouwen van een relatie met elke klant essentieel om het creatieve proces achter elk verzoek optimaal te kunnen omzetten in een goed resultaat.