Video

Heeft u behoefte aan een bedrijfsvideo, een inspirerende reportage of documentaire, een instructievideo, een video van een (sport-)evenement of iets anders waarvoor video het geschikte medium is? Bijna alles is mogelijk.

Overzicht alle video’s: vimeo.com

Voorbeelden

Een kleine greep uit de video’s die ik tot nu toe heb mogen maken.

Bouw Playground van de toekomst

In opdracht van de Richard Krajicek Foundation maakte ik deze Timelapse video van de bouw van de ‘Playground van de Toekomst’ in de Haagse Rivierenbuurt.

 

Koningsspelen Journaals

Voor de Koningsspelen mocht ik in 2014 diverse reportages en journaals maken. Dit 6e Koningsspelen Journaal is daar een voorbeeld van.

 

UStudy Hockey Showcase

Voor UStudy mocht ik diverse video’s maken van de door hun georganiseerde hockey showcase, gericht op studenten die graag in de USA zouden willen studeren en hockeyen.

 

Naschoolse activiteiten Den Haag

In opdracht van de gemeente Den Haag mocht ik diverse video’s maken van de naschoolse sportactiviteiten op het voortgezet onderwijs. Deze video van de Wintertriatlon van het Segbroek College is daar een voorbeeld van.

 

Jeugdsportcoördinatoren in Den Haag

Voor Stichting Werkgever Sportclubs Den Haag mocht ik een serie video’s maken van jeugdsportcoördinatoren die in Den Haag actief zijn op verenigingen en scholen. Deze video van Bas Koeleman die jeugdsportcoördinator is bij de Buurtsportvereniging in de Schilderswijk is een voorbeeld.